Κορυφαίοι έλληνες καλλιτέχνες σε περιμένουν στο Νεστόριο Καστοριάς δίπλα στο ποτάμι για 3 μέρες δροσιάς, μουσικής και ατελείωτης απόλαυσης!

Από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας & Ιουλία Καραπατάκη, Melisses, Πάνος Μουζουράκης, Μαρίνα Σάττι, Ταφ Λάθος, Goin’ Through & Ισορροπιστής, Πάνος  Βλάχος, Τoquel σε περιμένουν στο κορυφαίο κατασκηνωτικό φεστιβάλ της χώρας. Το μόνο που χρειάζεται να φέρεις είναι μία σκηνή, το  κέφι σου και το μαγιό σου. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς…

Σε πάμε και σε επιστρέφουμε (…αν θέλεις)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο  River Party και τα λεωφορεία μας είναι έτοιμα να σε φέρουν κοντά μας όπου και αν βρίσκεσαι:

Αναχώρηση την Πέμπτη 1/8 και επιστροφή τη Δευτέρα 5/8

Αθήνα- Θήβα – Λαμία – Καρδίτσα – Τρίκαλα – Γρεβενά – Πάτρα – Ιωάννινα

Ξεκινάμε από Αθήνα και ανεβαίνουμε γεμίζοντας υπέροχες εικόνες και φίλους από τη Θήβα, τη Λαμία, την Πάτρα,  την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τα Γρεβενά και τα  Ιωάννινα.

Αγόρασε το εισιτήριο σου εδώ αλλά βιάσου γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Θεσσαλονίκη- Βέροια – Κοζάνη – Νεάπολη Κοζάνης – Σιάτιστα

Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη περιηγούμαστε στον μαγευτικό βορά  με στάσεις σε Βέροια – Κοζάνη – Νεάπολη Κοζάνης – Σιάτιστα.

Έλα μαζί μας όσο προλαβαίνεις, αγοράζοντας το εισιτήριο σου εδώ!

Δεν έχεις πάρει εισιτήριο φεστιβάλ; Με ένα κλικ, πάρε και τα δύο!

Μπες στο site μας και διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει: εκδρομή + εισιτήριο φεστιβάλ ή απλό εισιτήριο εκδρομής.

Προτιμάς να οδηγήσεις; Κανένα πρόβλημα!

Με μόλις €12 μπορείς να κλείσεις θέση στάθμευσης για 3 μέρες! Ναι, καλά διάβασες και για τις 3 μέρες, όχι την ημέρα! Τι περιμένεις; Πάρκαρε τώρα.

Επίσης, για πρώτη φορά φέτος, μπορείς να κλείσεις μία από τις εξαιρετικά περιορισμένες θέσεις για το τροχόσπιτο ή το van σου! Κάνε κράτηση εδώ.

Ζήσε το απόλυτο καλοκαιρινό φεστιβάλ χωρίς άγχος. Κλείσε το εισιτήριο που σου ταιριάζει εγκαίρως και έλα να ζήσεις τρεις μέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση και χαλάρωση στη φύση.

Ακολούθησέ μας στα social media, κάνε subscribe στη σελίδα μας για να μην χάνεις  καμία ενημέρωση  και… ραντεβού στο ποτάμι!

44 River Party Reboot

2-4 Αυγούστου 2024

Νεστόριο, Καστοριάς

 

 

X