Τη διαδικασία συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών προκειμένου να δηλωθεί η Κοζάνη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2024-205, ξεκίνησε η διοίκηση της ομάδας, ενεργοποιώντας ξανά τον οργανισμό μετά την αρνητική κατάληξη της περσινής σεζόν στη Super League 2.

Από τα μέσα Μαϊου, όταν και ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, η διοίκηση της Κοζάνης φρόντισε να εξοφλήσει όλες τις ανοιχτές υποχρεώσεις προς το αγωνιστικό τμήμα αλλά και διάφορους προμηθευτές, καμία όμως συζήτηση δεν έγινε για το μέλλον της ομάδας, δίνοντας τροφή και πυροδοτώντας σενάρια τα οποία όμως δεν βασίστηκαν ποτέ σε πραγματικά γεγονότα.

Η δήλωση της ομάδας στη Γ’ Εθνική σαφώς δίνει κάποια ελπίδα στους φίλους της Κοζάνης για την επόμενη χρονιά, τίποτα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο καθώς η συγκεκριμένη κίνηση ήταν αναμενόμενη έως τις 19 Ιουλίου, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος υπομονής ή προσμονής αν προτιμάτε, για το τι θα συμβεί με την ομάδα της Κοζάνης, καθώς οι αποφάσεις των δύο οικογενειών θα κρίνουν κατά πολύ σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη χρονιά και με τι στόχους.

 

X