Σε ανάρτηση στο Facebook, ο χρήστης Γιορτές της Γης – Earth Festival αποχαιρέτισε με συγκινητικό τρόπο τη φετινή διοργάνωση και όσους συνέδραμαν για να γίνει αυτή η προσπάθεια ένα μαγικό συναπάντημα που ένωσε ανθρώπους με μουσική, χορό και θετικά vibes. Μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση αναφέρεται το εξής:

Δεν ήταν απλά ένα φεστιβάλ.
Ήταν το όνειρο ενός χωριού και μιας παρέας που έγινε περιπέτεια, έγινε κοινότητα, έγινε πραγματικότητα. Η Βλάστη μας άνοιξε την αγκαλιά της κι όλοι μαζί αντάμα, στήσαμε μια φωλιά στον ουρανό και ανεβήκαμε, για ακόμα μια φορά, για να γελάσουμε και να χορέψουμε.
Για 22η χρονιά, ΕΔΩ ήταν Βαλκάνια, ανταμώσαμε, παίξαμε και γελάσαμε!

Διαβάστε όλο το κείμενο της ανάρτησης παρακάτω:

Goodbye Vlasti 2024
Είπαμε ότι οι Γιορτές της Γης 2024, Βλάστη θα είναι ένα χειροποίητο φεστιβάλ από φίλους, με φίλους,
για φίλους και αυτό ακριβώς ήτανε,
τίποτα παραπάνω?
Δεν ήταν απλά ένα φεστιβάλ.
Ήταν το όνειρο ενός χωριού και μιας παρέας που έγινε περιπέτεια, έγινε κοινότητα, έγινε πραγματικότητα. Η Βλάστη μας άνοιξε την αγκαλιά της κι όλοι μαζί αντάμα, στήσαμε μια φωλιά στον ουρανό και ανεβήκαμε, για ακόμα μια φορά, για να γελάσουμε και να χορέψουμε.
Για 22η χρονιά, ΕΔΩ ήταν Βαλκάνια, ανταμώσαμε, παίξαμε και γελάσαμε!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλες και όλους εσάς, την κοινότητα των Γιορτών της Γης, που ανταμώσαμε ξανά και κάναμε τα όνειρα πραγματικότητα για μια ακόμα χρονιά. Οι χαμογελάρες της Κυριακής (και της Δευτέρας το πρωί) από ανθρώπους που έχουν στηρίξει αυτό το φεστιβάλ και στις πιο αντίξοες συνθήκες είναι η καύσιμη ύλη και η κινητήριος δύναμη των ανθρώπων που το τρέχουν, να το ξέρετε αυτό!
Την πιο θερμή αγκαλιά αξίζουν, και να τους τη δώσετε όπου τους συναντήσετε, όσες και όσους βοήθησαν με αυταπάρνηση από όλα τα πόστα ώστε να γίνει αυτό το πολυήμερο και ολοήμερο φεστιβάλ πραγματικότητα.
Το πιο ζεστό φιλί σε όλες και όλους τους αληθινούς ανθρώπους που πρόσφεραν τη γνώση και το μεράκι τους για να βγει αυτός ο παρατεταμένος οργασμός παράλληλων δραστηριοτήτων από το πρωί ως το βράδυ με την αξιοσημείωτη ιστορικά συμμετοχή. Θα ακολουθήσουν ξεχωριστές αναρτήσεις και βίντεο για τον καθένα και την καθεμία, οπότε φροντίστε να τους ακολουθήσετε γιατί το αξίζουν. Μπράβο σε όλες και όλους!
Και φυσικά, Standing Ovation στις μπάντες και στους καλλιτέχνες (από τη σκηνή ή με σκηνή) που παίξανε πραγματικά με την ψυχή τους, γουστάρανε και γουστάραμε, και πήγανε την όλη φάση άλλου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC – Thrax Punks Dimitris Mystakidis / Δημήτρης Μυστακίδης
Social Waste (Official) Siniša Stanković BAiLDSA
The Thirstdays Sakaraka Orchestra ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
Χάλκινη Πανδαισία/Xalkinh Pandaisia και
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ τα σπάσετε!
Άλλωστε, το μυστικό στις γιορτές της Γης είναι ότι οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα δεν παίζουν απλά, συμμετέχουν στη γιορτή μας!
Και μη ξεχνάτε, η Βλάστη είναι ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή όλο το χρόνο, ούσα πανέμορφη όλες τις εποχές του, οπότε ψάξτε και επισκεφθείτε και τις υπόλοιπες γιορτές που διοργανώνουν οι άνθρωποι του χωριού και η πεβ, όπως την ιππική συνάντηση της ιππικής παρέας, την γιορτή τυροκομίας, την γουρνοχαρα και φυσικά όλα τα πανηγύρια μας.
Θερμές ευχαριστίες στον Simos Batzakis και στον q_quan_visuals που κατέγραψαν όλες τις φάσεις και θα μας προμηθεύσουν και φέτος με γαμάτο υλικό, φάρμακο για μέχρι του χρόνου, οπότε σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε όλα τα σοσιαλ των Γιορτών σε YouTube, Instagram, tiktok και fb. Στείλτε μας τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας να τα δημοσιεύσουμε, όπως ακριβώς μας έστειλε ο φίλος μας Γιώργος και φτιάξαμε αυτό το πρόχειρο αλλά χαρακτηριστικό βίντεο.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους απλούς ανθρώπους του χωριού που πρόσφεραν μέσα και βάλανε πλάτη, στον πρόεδρο και στους επαγγελματίες με τα μαγαζιά και τα ξενοδοχεία του χωριού που βοήθησαν τα μέγιστα να ανταπεξέλθει η Βλάστη στη μεγάλη σας προσέλευση.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στο Δήμο Εορδαίας, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στην αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας για την αρωγή τους στο φεστιβάλ μας.
Και φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πανηγυρικούς υποστηρικτές μας, που μας βοηθούν σημαντικά ώστε να διατηρούμε τις Γιορτές της Γης – Earth Festival όπως τις γουστάρουμε και τις ονειρευόμαστε.
Σώμα Φίλων ΑμεΑ “Δράση για το κάτι άλλο”
Patafritas
Amstel … γιατί έτσι μας αρέσει!
ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΑΣΤΗΡ
Κοζάνη – Πτολεμαΐδα:
Κιμωλία – Συγχρονος Καφενές
Νόηση Φροντιστήριο Μ.Ε.
peskesi_kozani
Στου Αιώνα την Παράγκα
Βατρα κουκος beer bar
Κλεψύδρα
Gallery Café Bar Kozani
Κουρείο Φίλιππας
Θεσσαλονίκη:
Η Ντανγκαρα
Τρύπια Ποτήρια – Tripia Potiria Στο Μπιτ Παζαρ
Τρυγητής
Καφενειο Οδυσσεια
Καφενείον “Το Κονάκι”
Cheesecake&Co
Optical Store Serli
V for Vintage
Utopia Taproom est. 2023
Hemingway bistrot
Στόρι
Entopica bakaleria
MedousaHandmade
vinylstore.gr
Mousikos Oikos Mavromoustakis
Οπτικά Ζαχαρέγκας
Greenpest Απεντόμωση Μυοκτονία Απολύμανση
batteryworld.gr
CAN studio
WE
@Fire + Iron
Κοτόπουλα Πίνδος
Αλλαντοποιία – Βόρειος Ελλάς
Astoria Safety Stores P.C.
apostaktiriomakri.gr
RIZES medical health
Ιντερσαλόνικα Όμιλος Επιχειρήσεων για την παροχή ασθενοφόρου και πρώτων βοηθειών
Όνειρο ήταν και πάει…
Καλή αντάμωση στις Γιορτές της Γης 2025!!!

X