Δεύτερη μέρα ρεπό από το ΕURO, από αύριο ξεκινάνε τα νοκ άουτ ματς. Στο σημερινό πρόγραμμα τη μερίδα του λέοντος έχει η Σκανδιναβία, ενώ στο Copa America, ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των ομίλων με τα δύο ματς από τον 4ο όμιλο.
ΔΕΣ ΕΔΩ: Πώς έχουν διαμορφωθεί οι διασταυρώσεις euro

698. Κολομβία – Κόστα Ρίκα (29/6, 01:00)
Η Κολομβία, με πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες (2 ασίστ) ξεκίνησε με το «δεξί» κόντρα στην Παραγουάη. Θετικό αποτέλεσμα απέσπασε και η Κόστα Ρίκα, κράτησε τη Βραζιλία στο 0-0 και ο πόντος πανηγυρίστηκε πολύ. Με νίκη οι «καφετέρος» εξασφαλίζουν την παρουσία στους «8». «Πούλμαν» αναμένεται να παρουσιάσει πάλι η Κόστα Ρίκα, δύσκολα θα έχει την ίδια επιτυχία ξανά. Επιλέγουμε το 1Χ, σε συνδυασμό με το N/G. Το combo αυτό είναι σε απόδοση 1.73.

702. Παραγουάη – Βραζιλία (29/6, 04:00)
Οι δύο ομάδες γκέλαραν στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων και είναι σε δύσκολη θέση, καθώς σήμερα τους κάνει μόνο η νίκη. Αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα η Παραγουάη, πιθανόν να πειράξει την ενδεκάδα και ο Ντοριβάλ Τζούνιορ, είχε παράπονα από κάποιους. Με την πλάτη στον τοίχο θα παίξουν αμφότερες, η Βραζιλία είναι ανώτερη και μπορεί να επικρατήσει χωρίς να ξεφύγει το σκορ. Το εν λόγω συνδυαστικό (2 &Under 3,5) είναι σε απόδοση 2.00.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X