Καστοριά: Νεκρή αρκούδα εντοπίστηκε έξω από την Κορησό

Ένα κουφάρι νεαρής αρκούδας 60 κιλών περίπου, εντοπίστηκε 500 μέτρα έξω από την Κορησό ,στο δρόμο προς Τσιρίλοβο πριν την στροφή για την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου.

Το άψυχο σώμα της μικρής αρκούδας ευρίσκετο σε σήψη και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της επήλθε πριν 3 με 4 ημέρες. Πιθανολογείται ότι στην αρκούδα επιτέθηκαν σκυλιά και την σκότωσαν.

Όπως είναι σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις, οι φήμες είναι πολλές όπως π.χ. ότι η αρκούδα έπεσε από δέντρο στο οποίο ήταν ανεβασμένη και χτύπησε από την πτώση ενώ στη συνέχεια τραυματίστηκε θανάσιμα από την επίθεση των σκυλιών.

Τη νεκρή αρκούδα περισυνέλεξαν υπάλληλοι του δασαρχείου και μάλλον μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις προχώρησαν σε ταφή του ζώου.

Πηγή: https://www.kynigesia.gr

Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας: Καταψηφίσαμε την επαίσχυντη αυτή συμφωνία για την Τηλεθέρμανση  

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας με σχετική ανακοίνωσή της αναφέρεται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας που έγινε την Πέμπτη 17/10 με θέμα την λειτουργία της

Read More »

“Μην τα ξαναλέμε” – Ραδιοφωνικό ένθετο στην εκπομπή “Ζουν Ανάμεσά μας” με τους Αντώνη Πουγαρίδη και Βασίλη Σκουλάκη (18/10/24)

Εγκαινιάστηκε σήμερα Παρασκευή 18/10, το νέο ραδιοφωνικό ένθετο της εκπομπής “Ζουν Ανάμεσά μας” με τον Αντώνη Πουγαρίδη, που φιλοξενεί τον Βασίλη Σκουλάκη, HR της KEYVOTO,

Read More »
X