“Μακριά από τους στόχους που είχε βάλει ο πρωθυπουργός” – Συνέντευξη με τον Α. Πουγαρίδη στο True Story

“Είναι μια σημαντική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, που, όμως συνοδεύεται από μια πτώση στα ποσοστά”, ξεκαθάρισε ο Α. Πουγαρίδης, αναφερόμενος στα χθεσινά εκλογικά αποτελέσματα που “έφεραν” τη Νέα Δημοκρατία πρώτη, με δεύτερο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλο που ήρθε τρίτο στην εκλογική αναμέτρηση, το ΠΑΣΟΚ ήταν το μοναδικό από τα 3 κόμματα που αύξησε σε απόλυτο αριθμό τους ψήφους του, κάτι που του προσάπτει ένα θετικό πρόσημο.

Η υποψηφιότητα της Όλγας Μαρκογιαννάκη σημείωσε τεράστια επιτυχία, αφού πλασάρει τον εαυτό της στη 10η θέση της σταυροδοσίας των ευρωεκλογών στο ευρωκοινοβούλιο, ενώ ο Γ. Δακής και η Π. Κρυσταλλίδου επίσης έκαναν αξιόλογες εμφανίσεις σε ότι αφορά στην τελική κατάταξη.

Η απουσία ενός ξεκάθαρου δεύτερου παίκτη οδηγεί σε σκεπτικισμό για το τί μέλλει γενέσθαι, ενώ το μεγάλο ποσοστό αποχής (πάνω από 60%) ήταν αντιπροσωπευτικό της αδιαφορίας του κόσμου τόσο για τη χρήση της επιστολικής ψήφου όσο και την χθεσινή ψηφοφορία. Τέλος, Λατινοπούλου και του αυτο-αποκαλούμενου Τουρκικού κόμματος προκάλεσαν εξίσου εντύπωση, με το “εισιτήριο” για την ευρωβουλή που έλαβαν.

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X