Το Πάσχα είναι προ των πυλών και η περίοδος της νηστείας βρίσκεται ήδη σε ισχύ. Η ποικιλία στις γεύσεις είναι ένα από τα βασικά θέματα που προβληματίζουν όσους επιλέγουν να απέχουν από τα αρτύσιμα προϊόντα την περίοδο που διανύουμε. Η Coffee Berry προσφέρει ποικιλία και σε νηστίσιμα snacks δίνοντας τη λύση!

Με την επίσκεψή σας στο κατάστημα θα σας συνεπάρουν εκτός από τα αρώματα από τις ποικιλίες καφέ και οι υπόλοιπες γευστικές επιλογές που προσφέρει. Το Coffee Berry, αποτελεί μια όαση μέσα στην πιεστική καθημερινότητα και προσφέρει ποικίλες επιλογές και για την περίοδο της Σαρακοστής! Αλμυρά και γλυκά, νηστίσιμα snack αποτελούν την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε δυναμικά τη μέρα, αλλά και για ένα ευχάριστο, γευστικό διάλλειμα από την ρουτίνα.

 

Ενδεικτικά από Νηστίσμες αλμυρές επιλογές μπορείτε να επιλέξετε αναμεσά σε:

Villagio με χαρούπι και μπιφτέκι λαχανικών – κινόα.
Μπαγκετίνι ολικής με κολοκυθοκεφτέ

 

Ενώ από γλυκές απολαύσεις μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ:

Λουκουμά, και
Donut με μήλο και κανέλα

Τα παραπάνω Coffee Berry snacks πέρα από νηστίσιμα αποτελούν και μια υγιεινή επιλογή για όσους αναζητούν την ευεξία χωρίς να στερούνται την απόλαυση.

Παράλληλα, προσφέρονται νηστίσιμες επιλογές και στα ροφήματα με εναλλακτικά γάλατα (αμυγδάλου, βρώμης, σόγιας και καρύδας) για να μην στερηθείτε την απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος, ακριβώς όπως το θέλετε!

Γιατί στα Coffee Berry το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης, κάθε περίοδο του έτους.

Και την Σαρακοστή μια στάση στα Coffee Berry αποτελεί must!

Coffee Berry στην Πτολεμαΐδα, 25ης Μαρτίου 55

Τηλέφωνο Delivery: 24630-20500

 

X