Σαφείς αιχμές προς την ηγεσία και τα σημαντικά βήματα δεξιάς μετατόπισης του Στέφανου Κασσελάκη άφησε με συνέντευξή της στην Αυγή της Κυριακής η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη.

Η κα Γεροβασίλη υπογραμμίζει πως «για να αντιμετωπίσουμε την Ακροδεξιά, πρέπει να μιλήσουμε για δημοκρατία, ισότητα, αλληλεγγύη και ειρήνη, όχι για “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Παράλληλα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου «να μην υποκύψουμε στην ιδεολογική ηγεμονία που θέλει να επιβάλει η Δεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, γιατί τότε θα έχουμε χάσει και εμείς και τα κοινωνικά στρώματα που οφείλουμε να εκπροσωπούμε».

Επιπλέον, η Αντιπρόεδρος της Βουλής επανέφερε τον πήχη για τις ευρωεκλογές εκεί που τον είχε θέσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, τηρώντας διακριτή στάση από την σημερινή ηγεσία που βάζει πήχη στο 17%. «Πρέπει να είμαστε πάνω από τις δημοσκοπήσεις και να είναι η διαφορά μας με τη ΝΔ τέτοια που να επαναφέρει την ισορροπία στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Για να το πω απλά, να πάψει να είναι πολιτικό σύστημα του “ενάμιση κόμματος”».

 

πηγή

X