Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος με αφορμή τις επικείμενες εορτές του ΠΆΣΧΑ, η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ (πρώην ΔΙΕΚ) Πτολεμαΐδας Σοφία Μπέση συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της Ιωάννη Λίττα και Δέσποινα Κιουρτσίδου, επισκέφτηκαν το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, προσφέροντας πασχαλινές λαμπάδες που κατασκεύασαν μαζί με το Τμήμα “Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας’ , καθώς και λαμπριάτικα τσουρέκια που παρασκεύασαν οι σπουδαστές του τμήματος “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (σεφ)”.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στους επισκέπτες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Πρόεδρος Κούλα Πουλασιχίδου, η οποία τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους , επισημαίνοντας ότι τα πασχαλινά “δώρα ” τους θα προσφερθούν σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας .

Από την πλευρά της η κ. Μπέση, που είναι και μέλος του τοπικού τμήματος , εξήρε μαζί με τους συνεργάτες της το πλούσιο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας και ευχήθηκε με δύναμη , προσφορά και αγάπη προς το συνάνθρωπο, να συνεχιστεί και στο μέλλον . Η όμορφη αυτή “ανθρωπιστική συνάντηση” ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή Πασχαλινών Ευχών.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

X