Έφτασε λίγο μετά τις 10:30 στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη.

Αφού πρώτα δέχτηκε στο γραφείο του τον Υπουργό ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ιωάννης Κετικίδης, μαζί με τον πρ. Υφυπουργό Μεταφορών και Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κοσμά Πουγαρίδη, ακολούθησε συζήτηση ,με τους εργαζόμενους στους διαδρόμους του Νοσοκομείου καθώς επίσης και δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων, ο νέος Διοικητής Γιάννης Κετικίδης, στον χαιρετισμό του ανέφερε: “Κύριε Υπουργέ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το νοσοκομείο μας. Φυσικά όλη αυτή η δύναμη και περηφάνια πηγάζει από το προσωπικό μας. Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό που καθημερινά δίνουν αγώνα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε με νέες προσλήψεις.
Το Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» έχει όλα τα χαρακτηριστικά ώστε να γίνει Φάρος Υγείας της περιοχής και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσετε σε αυτή την κατεύθυνση. ”

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε: ” Το Μποδοσάκειο είναι Νοσοκομείο κόσμημα για την Δυτική Μακεδονία, πρέπει και θα να το ενισχύσουμε όσος μπορούμε. Είναι πρότυπο Νοσοκομείο. Είμαστε εδώ για να δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Η γενική εικόνα του Νοσοκομείου είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο του ΕΣΥ.”

Σε ερώτηση για τον εκσυγχρονισμό του Κέντρου Αποκατάστασης στο Αμύνταιο, ανέφερε: “Είναι αδύνατον να τελειώσω την θητεία μου και να μην κάνω κάτι σπουδαίο για το Αμύνταιο”

Επιπλέον, ο κ. Υπουργός ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Διοικητή, ενώ ευχαρίστησε και τον προηγούμενο Διοικητή Σταύρο Παπασωτηρίου για όσα προσέφερε.
Επίσης, αναφέρθηκε από τον κ. Διοικητή ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 4 απογευματινά χειρουργεία.

X