Πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και απέναντι σε έναν πιεσμένο για αποτέλεσμα Ηρακλή, απέσπασε η Κοζάνη στη Χαλάστρα συνεχίζοντας αλώβητη και στη 2η αγωνιστική των play-out.

Η κεφαλιά- οβίδα του Σουλιώτη στο 70ο λεπτό ισοφάρισε το παιχνίδι και έδωσε χρυσό πόντο στην Κοζάνη, η οποία έχει γίνει ο κακός δαίμονας του Ηρακλή φέτος καθώς σε 4 παιχνίδια ο Γηραιός δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της Κοζάνης, Άγγελος Διγκόζης, τόνισε πως η ομάδα του πήρε σημαντικό βαθμό απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, την εμφάνιση και το βαθμό. Πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε στις τρεις ομάδες που θα σωθούν».

Για σημαντικό βαθμό έκανε λόγο και ο γκολκίπερ Τάσος Καραγκιόζης, ο οποίος καθιερώνεται εκ νέου στη βασική 11αδα και κράτησε το 1-1 σε μια μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή:

«Πολύ σημαντικός βαθμός σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αν και προηγήθηκαν δείξαμε σθένος και ισοφαρίσαμε φεύγουμε χαρούμενοι από αυτή την έδρα και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Έχουμε ένα εκτός έδρα παιχνίδι και αρχή γενομένης στο επόμενο εντός την ερχόμενη Κυριακή με τον Καμπανιακό ζητάμε να μας βοηθήσει ο κόσμος».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος:

«Πολύτιμος βαθμός απέναντι στον Ηρακλή, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε συνεχίζουμε για την Τετάρτη και πάμε να πάρουμε ότι μπορούμε, δηλαδή τη νίκη».

X