Τους… «σωτήρες» του Γιάννη Τζέλλιο και Γιάννη Κιουλτζή, τίμησε ο αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Νίκος Γκόλιας, μετά τη λήξη του Κυριακάτικου αγώνα στο ΔΑΚ Κοζάνης για τα play-out της Super League 2.

Ο Γκόλιας δε ξέχασε πως τόσο ο γιατρός Γιάννης Τζέλιος, όσο και ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Γιάννης Κιουλτζής, ήταν οι άνθρωποι που κυριολεκτικά του έσωσαν τη ζωή όταν τον Οκτώβριο του 2023 στο ματς της κανονικής περιόδου με την Κοζάνη στο ΔΑΚ, είχε παγώσει τους πάντες με την πτώση του στο έδαφος στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πάνω του έτρεξαν άμεσα ο γιατρός και ο διασώστης του ΕΚΑΒ, οι οποίοι βρίσκονται πάντοτε σε ετοιμότητα σε όλα τα παιχνίδια της Κοζάνης εντός έδρας και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, στον αρχηγό της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο αρχηγός της ΑΣΑ δεν τους ξέχασε και μετά το πέρας του αγώνα της Κυριακής τους χάρισε από μία φανέλα της ομάδας του, ευχαριστώντας τους για την άμεση επέμβαση και την παροχή των πρώτων βοηθειών μέχρι να μεταφερθεί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο όπου παρέμεινα για κάποιες ώρες τον Οκτώβριο.

X