Η αξιοποίηση των υποπροϊόντων του πορτοκαλιού για την παραγωγή ζωοτροφών για πρόβατα με βελτιωμένα συστατικά είναι μια μελέτη στην οποία συμμετέχει και η Σχολή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα. Η μελέτη πραγματοποιείται στον ελλαδικό χώρο και παρουσιάζεται πώς οι φλούδες πορτοκαλιού μετατρέπονται σε ζωοτροφή, πώς ενσωματώνονται στο σιτηρέσιο, πώς γίνεται η μέτρηση της παραγωγής γάλακτος και τέλος πώς πραγματοποιείται τόσο η παρασκευή γιαουρτιών όσο και ο έλεγχος της ποιότητας των χαρακτηριστικών τους.

 

 

 

X