Ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε «λάθος» τον νόμο Τσίπρα, του 2016 για τις εταιρείες του εξωτερικού, απαντώντας σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τα αστακοκάραβα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Κασσελάκης είπε πως από τον περασμένο Μάρτιο, δεν έχει συμμετοχή σε εταιρείες του εξωτερικού και ότι αν κληθεί από τη Δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις θα το κάνει.

«Δεν επιθυμώ να αρχειοθετηθώ» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega.

Ο κ. Κασσελάκη ερωτήθηκε αρχικά για το ζήτημα με τις αλλοδαπές εταιρείες, τονίζοντας πως «έχω μεταβιβάσει όλες τις μετοχές», ενώ σημείωσε πως θα δώσω όλες τις απαντήσεις στην δικαιοσύνη.

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις θα δώσω εξηγήσεις στη δικαιοσύνη. Είμαι ο πολιτικός που θα τηρήσει το νόμο, αν υπάρξει πρόστιμο θα το πληρώσω» πρόσθεσε.

«Όπως έχω πει ο κύκλος 2015-2019 του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει. Υπάρχει ένας νέος κύκλος. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν στην Αμερική και για εκείνη την περίοδο πρέπει να απευθυνθείτε στον κ. Τσίπρα. Ο κ. Παππάς και ο κ. Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου.» τόνισε ο Κασσελάκης αναφορικά με όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Κοντονής αναφορικά με την υπόθεση Novartis και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ας είμαστε ειλικρινής, έχουμε έναν πρωθυπουργός που είχε στήσει παρακολουθήσεις από το Μαξίμου» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκη, ενώ υπογράμμισε πως δεν γνώριζε τι γινόταν την περίοδο 2015-2019.

Πηγή: https://www.iefimerida.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X