Η εκπομπή Ζουν Ανάμεσά μας με τον Ζήση Πιτσιάβα φιλοξένησε τον Μάνο Γαβριηλίδη, Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

Ο κ. Γαβριηλίδης  μίλησε για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου οργάνου της νομαρχιακής επιτροπής, σημειώνοντας πως υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα υποψηφίων να συμμετάσχουν καθώς για 23 θέσεις υπάρχουν πάνω από 40 υποψήφιοι.

Εκτιμώντας αν θα υπάρξει συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, ο ίδιος απάντησε πως οι περισσότεροι υποψήφιοι κινητοποιούν περισσότερο κόσμο στις εκλογές, ενώ είπε επίσης ότι θα ψηφίσουν λιγότεροι από όσοι ψήφισαν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ΠΕ Κοζάνης οι εκλέκτορες είναι πάνω από 3.000 και οι λίστες ανανεώθηκαν, ενώ μπορούν να ψηφίσουν όσοι ήταν εγγεγραμμένοι πριν το συνέδριο.

Είπε ακόμη πως τα ζητήματα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλα σήμερα, παρά ο αριθμός των συμμετεχόντων στις εκλογές, καθώς τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σημαντικότερα.

Ερωτηθείς αν ο νέος συντονιστής και η νέα ΝΕ θα έχουν ρόλο στον νέο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γαβριηλίδης σημείωσε πως όλοι υπηρετούν έναν κοινό σκοπό και είναι όλοι «στρατιώτες», μέλη και επιτροπές.

Για τις κόντρες που αναπτύχθηκαν στο συνέδριο του κόμματος και πως είναι σήμερα η κατάσταση, ο κ. Γαβριηλίδης απάντησε πως σε κάποια ζητήματα δεν λειτούργησαν καλά τα όργανα. «Δεν τα έχουμε ξαναδεί αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν», είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που υπήρξαν, λέγοντας πως θα πρέπει όλες οι απόψεις να ακούγονται και να είναι σεβαστές.

«Έκλεισε το ζήτημα και η παρέμβαση Τσίπρα εκ του αποτελέσματος λειτούργησε προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να συζητούν τα θέματα αντιπαλότητας και εσωστρέφειας. Το θέμα έκλεισε και θα πάμε ενωμένοι και απερίσπαστοι στις εκλογές», σημείωσε ακόμη, εκτιμώντας πως το κόμμα θα πάει ενωμένο στις Ευρωεκλογές.

Στόχος για τις Ευρωεκλογές, ρεαλιστικός, είναι αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι 2ο κόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ να μπορέσει να επικοινωνήσει το πρόγραμμά του στην κοινωνία ώστε να ανατραπεί η τωρινή κατάσταση.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X