Τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, καλούνται να εκλέξουν τα μέλη του κόμματος στον Ν. Κοζάνης, μετά το θυελλώδες συνέδριο του προηγούμενου μήνα το οποίο παραλίγο να οδηγήσει σε νέα διάσπαση αλλά και εκ νέου εκλογή αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και μετά την αναβολή που υπήρξε για τεχνικούς και άλλους λόγους στις αρχές Φεβρουαρίου, η διαδικασία πραγματοποιείται τελικώς την Κυριακή 10 Μαρτίου, με περίπου 3.000 μέλη να καλούνται να επιλέξουν την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Οι υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί είναι 43, με τις θέσεις του νέου οργάνου να είναι 23 και τις διεργασίες να δίνουν και να παίρνουν όλο το προηγούμενο διάστημα για τα μπλοκ τα οποία θα επικρατήσουν ώστε στη συνέχεια να αναδειχθεί ο Συντονιστής της Ν.Ε.

Διάθεση για τη θέση του Συντονιστή έχουν εκφράσει ο Παύλος Μασμανίδης και ο Παναγιώτης Κοντός, ενώ όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές εντός τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ίσως αναδειχθεί και 3η υποψηφιότητα ανάλογα με τους συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν μετά την εκλογή των 23 μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Τα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έως 3 Φεβρουαρίου 2024, με την καταβολή του ποσού των 2 ευρώ(που υποκαθιστά την συνδρομή και καθιστά τα μέλη οικονομικά ενήμερα), θα έχουν δικαίωμα ψήφου στη διαδικασία η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα σε οχτώ(8) Οργανώσεις Μελών όπου θα στηθούν κάλπες σε όλο το Νομό.

Τα εκλογικά τμήματα τα οποία θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

 

ΟΜ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Γραφεία ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ιπποκράτους 3, 1ος όροφος, Κοζάνη

 

ΟΜ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Εορδαίας, 25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα

 

ΟΜ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ

 

Πνευματικό Κέντρο Άνω Κώμης

 

ΟΜ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

 

Κοινοτικό Κατάστημα Αγίου Δημητρίου

 

ΟΜ ΒΟΪΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

 

Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας

 

ΟΜ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ

 

Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πρωτοχωρίου

 

ΟΜ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

 

Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων

 

ΟΜ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

 

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πλατεία Μουριάς, Τσοτύλι

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X