Χωρίς εκπροσώπηση μετά από πάρα πολλά χρόνια, μένει η Δυτική Μακεδονία στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, καθώς μετά τις εκλογές του Σαββάτου κανείς υποψήφιος από την περιοχή δεν κατάφερε να εκλεγεί στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο του Α’ βαθμού αυτοδιοίκησης.

Από την παράταξη Κυρίζογλου, η οποία σημείωσε συντριπτική νίκη με 65,78% και 20 έδρες, δεν τα κατάφερε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, ο οποίος έλαβε 57 ψήφους, ενώ χαμηλές πτήσεις κατέγραψαν τόσο ο Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης με 22 ψήφους και ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου με 14 ψήφους, στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα, ενώ μόλις 23 ψήφους έλαβε και ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης.

Αντίθετα η Δυτική Μακεδονία θα έχει εκπροσώπηση στο Εποπτικό Συμβούλιο, με το δημοτικό σύμβουλο Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη, να καταγράφει άλλη μία εκλογή με 192 ψήφους(3ή θέση), ενώ ως 2ος αναπληρωματικός κατετάγη ο Λάζαρος Μαλούτας, με 60 ψήφους.

Η κατάταξη στο ψηφοδέλτιο Κυρίζογλου. 57 ψήφοι για το Δήμαρχο Φλώρινας, Βασίλη Γιαννάκη
Τα αποτελέσματα για το συνδυασμό του Χάρη Δούκα. Χαμηλή κατάταξη για Γιάννη Κοκκαλιάρη και Χρήστο Ελευθερίου.
Στις χαμηλές θέσεις και ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, με το συνδυασμό Δούκα, για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X