Η επίσημη παρουσίαση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Κοζάνης ή πιο γνωστό ως Open Mall, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης στη δημοτική βιβλιοθήκη.

Άλλωστε το open mall είναι «ιδιοκτησία» του εμπορικού κόσμου της Κοζάνης με βασικό στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του εμπορικού κέντρου.

Τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στο open mall, θα μπορούν να ακολουθηθούν μια ενιαία πολιτική προς το καταναλωτικό κοινό με ειδικές προωθητικές ενέργειες, θα έχουν το ειδικό σηματάκι στις βιτρίνες τους και φυσικά θα συμμετέχουν στην ψηφιακή πλατφόρμα όπου όλα τα καταστήματα θα ανεβάζουν τις προσφορές του σε κατηγορίες και συγκεκριμένα είδη.

Αυτή η δυνατότητα ουσιαστικά θα παρέχει την υπηρεσία e-shop εντελώς δωρεάν σε καταστήματα που δεν την έχουν εφαρμόσει, με τον καταναλωτή να μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή στο κινητό του και να δέχεται μηνύματα για τις προσφορές κάθε καταστήματος.

Η πλατφόρμα είναι ήδη έτοιμη με 35-40 καταστήματα να έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ 1 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη και για το καταναλωτικό κοινό.

Στο έργο του open mall συμμετέχει φυσικά και ο Δήμος Κοζάνης με την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, ενώ τα καταστήματα θα μπορούν να κάνουν παρεμβάσεις στις όψεις τους, να τοποθετήσουν ειδικές τέντες και να προχωρήσουν σε διάφορες άλλες παρεμβάσεις ώστε το εμπορικό κέντρο της πόλης να αποκτήσει μία νέα σύγχρονη μορφή.

Το σχεδιασμό του branding και της οπτικής ταυτότητας του open mall ανέλαβε η εταιρία «Spinner» και ο Κώστας Καραδήμος.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X