Μια ιδιαιτέρως σημαντική ημερίδα με θέμα: ” Το ευ αγωνίζεσθαι ασπίδα στην οπαδική βία” πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα.

Μια ημερίδα η οποία, θα δώσει τα δέοντα μηνύματα κατά της οπαδικής βίας, η οποία δυστυχώς έχει στοιχίσει την ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Ένας από αυτούς ήταν και ο 19χρονος Άλκης Καμπανός, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη από ομάδα νεαρών οπαδών. Για αυτό και είναι ιδιαιτέρως σημαντική η σημερινή παρουσία του πατέρα του Αριστείδη Καμπανού στην ημερίδα, ο οποίος μοιράστηκε τις δικές του θέσεις επί του θέματος.

Το παρών στην εκδήλωση δίνουν: ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού Αριστείδης Καμπανός, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Αυξωνίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Όλγα Πουταχίδου, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Βασιλική Βόντσα, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Αθανάσιος Παπαευαγγέλου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Ηλίας Τσιότσιας, λοιποί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, μαθητές από πολλά σχολεία της πόλης συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, καθώς και αρκετός κόσμος.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X