Πράσινο φως από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση της οδού σύνδεσης «Λαιμός- Διασυνοριακή διάβαση Λαιμού- Βόρειας Μακεδονίας», μήκους 3χλμ. φαίνεται να εξασφάλισε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μετά και την επίσκεψη του του Αν. Υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου, στην περιοχή τη Δευτέρα.

Ο Θοδωρής Λιβάνιος, σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε την περιφερειακή αρχή να τρέξει όλες τις διαδικασίες και μάλιστα άμεσα, για ένα έργο το οποίο θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 3εκ. ευρώ.

Ανάλογη θετική εξέλιξη υπάρχει και για τη βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής αλλά και του Τελωνείου Νίκης, με προϋπολογισμό 1,5εκ. ευρώ, ζητήματα τα οποία τέθηκαν στη συνάντηση την οποία είχε ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών, με την περιφερειακή αρχή, από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, Χάρη Γκοβεδάρο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές οι ανακοινώσεις οι αποφάσεις του Υπουργείου, με τον Θοδωρή Λιβάνιο να ζητά προσοχή και για το έργο της αποκατάστασης της Ε.Ο. Καστοριάς- Φλώρινας «ώστε να μη γίνουν μπαλώματα».

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X