Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24/2 η ετήσιος χορός του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ πραγματοποίησαν την όμορφη εκδήλωσή τους στο DOUFAS MUSIC HALL, παρουσία φίλων του ΕΚΑΒ και κόσμου, που γλέντησε μαζί τους και με την εξαιρετική μουσική ορχήστρα του Χρήστου Αδαμόπουλου, τον Φώτη Τσιοτίκα στο κλαρίνο και τον Στάθη Αλεξανδρίδη στη λύρα και το τραγούδι.

Ο πρόεδρος του Σωματείου και “ψυχή” της διοργάνωσης, Θωμάς Σαραφίδης ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση που έγινε “έξω” από την οικογένεια του ΕΚΑΒ.

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για τις υπηρεσίες τους πέντε εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που βγήκαν σε συνταξιοδότηση.

Το παρών έδωσαν τόσο εργαζόμενοι από τα ΤΕΠ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας που έκοψαν την πίτα τους, όσο και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ από τους τομείς Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Πτολεμαΐδας, καθώς και εργαζόμενοι από Κ.Υ., υγειονομικοί κ.α.

Το “παρών”, μεταξύ άλλων, έδωσαν στην εκδήλωση τόσο ο Υφ. Μακεδονίας Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης και ο δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X