Υποψήφιος για το Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας θα είναι ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, ο οποίος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του νυν Προέδρου και φαβορί για την επικράτηση, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, κατέθεσε το ψηφοδέλτιό του εν όψει των εκλογών που θα διεξαχθούν το Σάββατο 2 Μαρτίου στην Αθήνα, για την ανάδειξη των νέων οργάνων της ΚΕΔΕ και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο Δήμαρχος Φλώρινας, ως εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο ψηφοδέλτιο Κυρίζογλου, συμμετέχει και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ως υποψήφιος για το Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Η παράταξη Κυρίζογλου τιτλοφορείται «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», ενώ απέναντι στον νυν Πρόεδρο θα τεθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ο κ. Δούκας κατέθεσε τη διακήρυξη του συνδυασμού του «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ» και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν και εκεί υποψηφιότητες από τη Δυτική Μακεδονία.

Ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, θα διεκδικήσει μια θέση στο Εποπτικό Συμβούλιο, ενώ μεγάλες πιθανότητες να είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. συγκεντρώνει η περίπτωση του Δημάρχου Σερβίων, Χρήστου Ελευθερίου, του Δημάρχου Κοζάνης, Γιάννη Κοκκαλιάρη, ενώ κλεισμένη θεωρείται η συμμετοχή του πρώην Δημάρχου Κοζάνης και δημοτικού συμβούλου, Λευτέρη Ιωαννίδη.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X