Η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται και σήμερα, με την stoiximan να θεωρεί ως εξαιρετικά αμφίρροπο τον αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ. Η απόδοση του άσου βρίσκεται στο 2.61 και του διπλού στο 2.89, με την ισοπαλία στο 3.69.

Για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, δεν κυλούν με αισιόδοξο τρόπο οι τελευταίες εβδομάδες. Συγκεκριμένα, οι Λονδρέζοι δεν έχουν κερδίσει κανένα παιχνίδι το νέο χρόνο. Τελευταία τους νίκη ήταν αυτή επί της Άρσεναλ στο «Emirates» με σκορ 0-2, στις 28 Δεκεμβρίου. Από κει και πέρα, έχουν προχωρήσει μόνο σε ήττες και ισοπαλίες. Ο απολογισμός τους το 2024 είναι τέσσερις ήττες και τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα. Το σκορ έληξε ισόπαλο με τις Μπράιτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ για την Πρέμιερ Λιγκ και με την Μπρίστολ Σίτι για το FA Cup. Ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην έδρα της Μπρίστολ στην ιστορικότερη διοργάνωση κυπέλλου και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του. Για το πρωτάθλημα έχασε με σκορ 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 0-6 από την Άρσεναλ και 2-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σίγουρα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η απουσία του Λούκας Πακετά αλλά και του Αντόνιο τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την αγωνιστική εικόνα της.

Από την άλλη, για την Μπρέντφορντ θα είναι η πρώτη σεζόν στην οποία θα αγχωθεί για την θέση της στην κατηγορία, από τότε που βρέθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή την στιγμή πάντως, έχει διαφορά πέντε βαθμών από την 18η Λούτον και κατατάσσεται 15η στη βαθμολογία. Η επιστροφή του Τόνεϊ έλυσε αρκετά επιθετικά προβλήματα, αλλά τα αντίστοιχα αμυντικά δεν έχουν λυθεί σε κανένα σημείο της σεζόν. Το 2024, η ομάδα του Τόμας Φρανκ έχει χάσει πέντε αγώνες, έχει επικρατήσει σε δύο και έχει έρθει ισόπαλη στον ένα. Αποκλείστηκε στο FA Cup από την Γουλβς στον δεύτερο αγώνα, με τον πρώτο να λήγει 1-1 και τον επόμενο 3-2 στη παράταση. Τα δύο ματς στα οποία κέρδισε, είναι αυτά με αντιπάλους τις Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουλβς, αλλά αυτή τη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ. Πάντως, έχει υποβληθεί σε αρκετά δύσκολες αναμετρήσεις στην αρχή της νέας χρονιάς. Αυτό αποδεικνύεται και από τις ομάδες που έχουν επικρατήσει επί της Μπρέντφορντ. Δύο φορές την κέρδισε η Μάντσεστερ Σίτι, μία η Λίβερπουλ αλλά και η Τότεναμ. Στο σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα έβαλε όμως δύσκολα, και τις δύο φορές. Στην ήττα με 1-3 στην έδρα της προηγούταν με 1-0 αλλά έπειτα κατέρρευσε, ενώ στο ματς στο «Etihad» κρατούσε το μηδέν στην εστία της για 71 λεπτά, με το ματς να λήγει με σκορ 1-0 με το γκολ του Χάαλαντ.

Στοιχηματικά, μπορούμε να επιλέξουμε τα over 2.5 τέρματα στον αγώνα, με απόδοση 1.72.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X