Μπορεί λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση του Οκτώβρη για τις Περιφερειακές εκλογές ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, να είχε κατακεραυνώσει την υποψηφιότητα Αμανατίδη μιλώντας αποκλειστικά στον «Π», τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και οι… «πληγές» σταδιακά κλείνουν.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, έχει αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις του με την κυβέρνηση και σειρά στελεχών της ΝΔ, καλείται συνεχώς σε κομματικές εκδηλώσεις, ενώ και ο ίδιος δεν διστάζει να αναφέρεται στις τοποθετήσεις του χωρίς ενδοιασμούς για το που ανήκει πολιτικά.

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

Μετά λοιπόν την παρουσία του στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Γρεβενών, πλάι- πλάι με την Υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, ο Γιώργος Αμανατίδης κάθισε στο ίδιο ττραπέζι και με τον Μάκη Βορίδη στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Φλώρινας, ενώ δίπλα του είχε τον πρώην Αν. Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζομάνη, με τον τελευταίο να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής τον Ιούνιο με τη ΝΔ.

Παίρνοντας το λόγο στην εκδήλωση, ο Γιώργος Αμανατίδης, τόνισε πως η χώρα αλλάζει μετά τις πολλές πρωτοβουλίες οι οποίες πάρθηκαν από την κυβέρνηση «και βελτίωσαν τις συνθήκες της οικονομίας», ενώ έκανε λόγο για νέες προκλήσεις οι οποίες έρχονται:

«Αυτές τις προκλήσεις πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με ανθρώπους που μπορούν να κάνουν πράξη και το δικό μας όραμα και ένας από αυτούς είναι ο Βασίλης Κοντοζομάνης», τόνισε.

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν και στελέχη της περιφερειακής αρχής, ως μέλη της ΝΔ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες Αμανατίδης και Βορίδης είχαν συνάντηση το προηγούμενο διάστημα και σε άλλη εκδήλωση στη Βόρειο Ελλάδα, κανονίζοντας μάλιστα ραντεβού στην Αθήνα για θέματα της Δυτικής Μακεδονίας.

Στην αίθουσα βρέθηκε και ο πρώην Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης, με τον Μάκη Βορίδη να εκφράζει τη μεγάλη του χαρά που τον βλέπει μετά από καιρό και να σημειώνει πως «σίγουρα έχουμε μεγάλη διαδρομή να κάνουμε παρέα».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X