Λουκέτο στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έβαλαν το πρωί της Πέμπτης οι αγρότες του μπλόκου της Κοζάνης, όπως είχαν αποφασίσει από την Τετάρτη, σε μια προσπάθεια κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων τις οποίες αποφάσισαν οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας, μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον Πρωθυπουργό και εν όψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης των μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας όπου θα παρθούν περαιτέρω αποφάσεις.

Οι αγρότες ενημέρωναν τους υπαλλήλους ότι έχει προβεί σε κατάληψη του κτιρίου, με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να υπολειτουργούν και την απόφαση να επαναξιολογείται μετά και την επιστροφή του Περιφερειάρχη από την Αθήνα, καθώς αντιπροσωπεία των αγροτών επιθυμεί να συναντήσει τον Γιώργο Αμανατίδη προκειμένου να ακούσει ενδεχόμενες ανακοινώσεις από τις συναντήσεις που είχε και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη το βράδυ οι αγρότες της Καστοριάς απέκλεισαν το Τελωνείο της Καστοριάς, ενώ από την Πέμπτη το μεσημέρι υπάρχει αποκλεισμός και του Τελωνείου της Νίκης για φορτηγά.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X