Η εκπομπή Ζουν Ανάμεσά μας με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε τον Χρήστο Ελευθερίου, Δήμαρχο Σερβίων, ο οποίος μίλησε επί παντός για μια σειρά θεμάτων του δήμου και τις αναπτυξιακές του προοπτικές.

Ερωτηθείς, αρχικά, για τη φωτιά που ξέσπασε στο δημαρχείο Σερβίων και πως ξεπέρασε ο δήμος την αδυναμία λειτουργίας, ο κ. Ελευθερίου απάντησε πως πρόκειται για την χειρότερη στιγμή στη θητεία του ως δήμαρχος, καθώς πάλεψαν πολύ, ενώ υπήρχε η τύχη να υπάρχει το κτίριο Ράπτη, οπότε και αξιοποιήθηκε αν και οι εργαζόμενοι είναι στριμωγμένοι. Ωστόσο έκανε λόγο για «παραμύθι» που έφαγε ο δήμος από τον προηγούμενο ΥΠΕΣ και στο δια ταύτα είπε πως σήμερα ο δήμος είναι έτοιμος να αγοράσει το οικόπεδο των προσκόπων και περιμένει με απόφαση Λιβάνιου να έρθει η επιχορήγηση που ο δήμος δικαιούται.

«Στη μπαχαλοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου, η τότε αντιπολίτευση δεν άφηνε να προχωρήσουμε στην αγορά αλλά ενάμιση χρόνο μετά λάβαμε τη σωστή απόφαση, με τον χρόνο να λειτούργησε εις βάρος του δήμου», είπε επίσης, τονίζοντας πως στόχος το νέο δημαρχείο να μπει πολύ γρήγορα  στα μπετά, αρκεί να υπάρξει η κατάλληλη χρηματοδότηση. Είναι στοίχημα να κοπεί η κορδέλα μέσα σε αυτή τη θητεία, αλλά περάσαμε πολλά από γραφειοκρατικής άποψης», σημείωσε ακόμη.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X