Ένα ρομαντικό GIVEAWAY προσφέρει ο True Story Radio και η εκπομπή ΡΑΔΙΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με την Αναστασία Κοτζακόλιου, σε έναν τυχερό ή μία τυχερή, ο οποίος θα απολαύσει μαζί με το ταίρι του/της ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά, στο αληθινό πεντάστερο της δυτικής Μακεδονίας, το The Lynx Mountain Resort.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε συμμετοχή στον διαγωνισμό:

“Ο Φεβρουάριος είναι αφιερωμένος στην αγάπη έτσι το True Story Radio και η Εκπομπή ΡΑΔΙΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με την Αναστασία Κοτζακόλιου σε συνεργασία με το The Lynx Mountain Resort, το αληθινό πεντάστερο της δυτικής Μακεδονίας, σας προσφέρουμε μία ρομαντική βραδιά αποκλειστικά για τους ερωτευμένους.

Προσφέρουμε σε εσάς τους ακροατές μας ένα δείπνο για δύο άτομα.

Προσοχή όμως όχι ένα απλό ρομαντικό δείπνο αλλά ένα δείπνο με κεριά.

Ρομαντικό δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο privé ORÃN Restaurant του The Lynx Mountain Resort στην Φλώρινα με set menu πέντε πιάτων~ ένα γαστρονομικό ταξίδι υπό την επιμέλεια του σεφ Δημήτρη Τσανανά.

Για να συμμετάσχετε στείλτε τώρα μήνυμα με, όνομα επίθετο ηλικία, μέχρι τις 13 /2 στο viber του σταθμού μας 6933001028 και ένας ακροατής ή μια ακροάτρια θα κερδίσει το δώρο, σε κλήρωση που θα γίνει στην εκπομπή ΡΑΔΙΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με την Αναστασίας Κοτζακόλιου στις 13 Φεβρουαρίου.
Κινηματογραφικός Άγιος Βαλεντίνος στην καρδιά του δάσους.

Love is in the air στο The Lynx Mountain Resort

Τηλέφωνο κρατήσεων 2385 440900
Αναστασία Κοτζακόλιου”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X