Σε άκρως αθλητικό κλίμα, με σημαντικές προσωπικότητες του Αθλητισμού και Βραβεύσεις, πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ,την Παρασκευή 9/2/24 στο κατάμεστο καφέ Les Zazous.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα ιερά τέρατα του Ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ο Μεγαλέξανδρος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούδας και του Μπασκετικού ΠΑΟΚ ο σπουδαίος Bane Prelevic, παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές που τίμησαν στο παρελθόν τη φανέλα του θρυλικού Δικεφάλου όπως οι: Αποστολίδης , Τερζανίδης ,Μπέλης , Ορφανός, Φορτούλα , Λαγωνίδης, Παντελίδης και πολλοί άλλοι Βετεράνοι , στους οποίους η Διοίκηση προσέφερε προσωπικές αναμνηστικές κούπες.

Η υποδοχή των προσκεκλημένων έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλώτα Πέλιο και η παρουσίαση από τα μέλη της Διοίκησης Κυριάκο Αλεξανδρίδη και Κωνσταντίνο Μαλιούφα .
Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Διοίκηση τίμησε σημαντικές προσωπικότητες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου όπως τον Λέανδρο Συμεωνίδη του ΠΑΟΚ , του οποίου την πλακέτα παρέλαβε εμφανώς συγκινημένος ο Γιώργος Κούδας , που χρημάτiσε ο πρώτος και επί σειρά ετών Πρόεδρος των Βετεράνων , τον Κωνσταντίνο Αϊδινίου του ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης και τους Ιωάννη Βένο και Ιωάννη Τζιφόπουλο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης .

Την γεμάτη ποδοσφαιρικές αναμνήσεις και εικόνες εκδήλωση , τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και φίλαθλοι, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, εξήρε την τεράστια προσφορά των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X