Η επίσκεψη στη “GOVEDAROU ART GALLERY ” Θεσσαλονίκης, σίγουρα αποτελεί μία σημαντική εμπειρία, καθώς μέσα από τους καλαίσθητους χώρους της “παρελαύνουν” πολλές μορφές Τέχνης.

Την ξενάγησή μας στον υπέροχο αυτό χώρο ανέλαβε η ιδιοκτήτρια της GALLERY και Εικαστικός Νατάσα Γκοβεδάρου , η οποία μας βοήθησε να εντρυφήσουμε στα βάθη της καλλιτεχνικής αριστείας, παρουσιάζοντας τα έργα διακεκριμένων Δημιουργών που φιλοξενεί η gallery.

Εξερευνήσαμε την ποικιλομορφία της ανθρώπινης καλλιτεχνικής έκφρασης, ενώ είχαμε την ευκαιρία να καλύψουμε μία ατομική Έκθεση Αγιογραφίαςτης Όλγας Τορλαχίδου με θέμα “Πίστη” που θα λειτουργεί στο χώρο έως τις 16 Φεβρουαρίου , αλλά και να συνομιλήσουμε με τον συνιδρυτή της Ομάδας Ξυλοτορναδόρων “Synthesis” Αθανάσιο Αλήτσιο, ο οποίος μας μίλησε για τα μυστικά της Ξυλογλυπτικής και της δημιουργίας έργων τέχνης!

Ευχαριστούμε τη Νατάσα Γκοβεδάρου, κόρη της επίσης Εικαστικού Ζωής Γερούκη , καθώς μας προσέφερε μία σημαντική εμπειρία ευχαρίστησης ,γιατί η τέχνη μας “χαλαρώνει” και να ευχηθούμε να συνεχίσει να “πρωταγωνιστεί ” στο χώρο της Τέχνης της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, με τη διοργάνωση μεγάλων Εικαστικών Εκδηλώσεων!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X