Την πρώτη συνάντησή τους μετά την απόφαση του Γιώργου Αμανατίδη να κατέλθει στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος απέναντι στο χρισμένο από τη ΝΔ, Γιώργο Κασαπίδη, είχαν ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι παρουσία όλων των Περιφερειαρχών της χώρας και σειράς Υπουργών, στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο οποίος είδες για πρώτη φορά τους 13 επικεφαλής των Περιφερειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντάλλαξε χειραψία και χαμόγελα με τον Γιώργο Αμανατίδη, με τα όποια διατάραξη των της σχέσης τους να φαίνεται πως έχει μείνει στο παρελθόν, αν και ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ έχει διαγραφεί από το κυβερνών κόμμα μετά την απόφασή του τον Ιούλιο του 2023 να κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης. ‘

«Γιώργο είσαι καλά;» φαίνεται να ρώτησε τον Περιφερειάρχη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Γιώργο Αμανατίδη να διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πιο στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού και να μην έχει κλείσει την πόρτα του Μαξίμου σε καμία περίπτωση.

Οι επαφές του Γιώργου Αμανατίδη είναι σε άριστο επίπεδο και με σειρά Υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη να καλείται να χρησιμοποιήσει τις επαφές του και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, προς όφελος της περιοχής και της προώθησης των σημαντικών ζητημάτων της Δυτικής Μακεδονίας.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X