Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Σούλη Αϊβαζίδη, Πρόεδρο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας.

Ο κ. Αϊβαζίδης μίλησε για τη μεγάλη συμμετοχή που είχε η συνάντηση αγροτών στα Κοίλα Κοζάνης την Τετάρτη, με τη συμμετοχή αγροτών από όλη τη Δ. Μακεδονία. Αποφασίστηκε, όπως είναι γνωστό, να μπλοκάρουν τα σύνορα στο Τελωνείο Νίκης, τη διέλευση των φορτηγών από τις 12.00 ως τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής.

Ερωτηθείς για την έλλειψη συνεννόησης με την κυβέρνηση, ο ίδιος απάντησε πως έγινε συντονισμός αγροτών και κτηνοτρόφων και συντονισμός όλων των μπλόκων με ενιαία αντιπροσώπευση, σημειώνοντας ότι ο «πρωθυπουργός μας εμπαίζει και μας εξαγριώνει όλο και περισσότερο. Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω σε ό,τι εμπόδιο μας βάζει, θα συσπειρωθούμε ακόμη περισσότερο και θα ενισχύουμε τα μπλόκα».

Ερωτηθείς αν θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις ο ίδιος απάντησε πως δεν θα κάνουν πίσω οι αγρότες καθώς τα μεγάλα προβλήματα τους βγάζουν στους δρόμους.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X