Μπορεί η φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη στα Μετέωρα, με τον σύντροφο του Τάιλερ και την εργαζόμενη του εστιατορίου στο οποίο δείπνησαν, να έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στα social media, η εμφάνιση όμως του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην θρυλική καντίνα της Γέφυρας Σερβίων δεν έγινε ευρέως γνωστή.

Ο «Π» αποκαλύπτει σήμερα πως ο Στέφανος Κασσελάκης, όχι απλώς βρέθηκε στη Γέφυρα των Σερβίων, προκειμένου να γυρίσει το video της ανακοίνωσης για το think tank του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία, αλλά έκατσε και στην καντίνα της κας Γιάννας δοκιμάζοντας σουβλάκια και λουκάνικα μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ.

Οι δυο τους έκατσαν σε ένα από τα τραπεζάκια της Καντίνας, απόλαυσαν τα υπέροχα εδέσματα με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει πως «τέτοιο κρέας δεν βρήκα ούτε στην Αμερική», ενώ όπως φαίνεται άφησε και ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

Η καντίνας της κας Γιάννας βρίσκεται επί χρόνια στη Γέφυρα των Σερβίων, εξυπηρετώντας πολλούς διερχόμενους από το σημείο και ο Στέφανος Κασσελάκης σαφώς δεν θα μπορούσε να μην δοκιμάσει τα ξακουστά σάντουιτς που προσφέρονται καθημερινά.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X