Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Γ.Α.Σ Εορδαίας την Κυριακή με πλήθος αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου να τιμούν την εκδήλωση.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Την βασιλόπιτα του Συλλόγου ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Τσιμπασίδης ο οποίος ευχήθηκε «το 2024 να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Αθλητισμού Όλγα Πουταχίδου Όλγα, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Νομικών Προσώπων Δυτικής Μακεδονίας Λύσανδρος Μεταξάς και η Αντιδήμαρχος Παιδείας & αρμοδιοτήτων πρώην Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΠΠΑΠ Εορδαίας Αικατερίνη Κάτσιου καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Αναστασία Καραμανίδου.

Ακόμη τις ευχές του για μια δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες χρονιά απέστειλε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης και πρώην Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Οι τυχεροί στην βασιλόπιτα ήταν οι αθλητές Αναστασία Ζαρομυτίδου , Δημήτρης Κάλφας και το μέλος του συλλόγου Κωνσταντίνος Μανώλας και κέρδισαν δώρα από το Κατάστημα ERIMA.

Το Cafe all day bar UNIQ παραχώρησε τον χώρο για την εκδήλωση, ενώ το Ζαχαροπλαστείο «Το Σπιτικό» από το Φιλώτα έφτιαξε και πρόσφερε την Βασιλόπιτα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X