Δείτε τι δήλωσαν μετά το παιχνίδι Εορδαϊκός- Τρίκαλα οι Θ. Πιρίτζαους του Εορδαϊκού και Ν. Σκόνδρας των Τρικάλων

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Ο ποδοσφαιριστής του Εορδαϊκού δήλωσε “Για μας το πιο σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί αλλά είναι και πολύ καλό που πετύχαμε μια ευρεία νίκη γιατί θέλουμε ο κόσμος που έρχεται να ευχαριστιέται με αυτό που βλέπει αν και για μας μετράνε οι βαθμοί. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, χτυπήσαμε όλες τις αδυναμίες του αντιπάλου έχοντας ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και μας δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση τα 5 γκολ που βάλαμε και μάλιστα για παιδιά που παίζουν μπροστά”.

Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές των 2 ομάδων

Από την άλλη ο αρχηγός των Τρικάλων μίλησε για μια άσχημη μέρα για την ομάδα. ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και συνέχισε “Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το αποτέλεσμα με πρώτο εμένα που είμαι και αρχηγός, ζητάμε και πάλι συγνώμη από όλους και ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί ανάλογη εμφάνιση για τα Τρίκαλα που είναι μια ιστορική ομάδα.

Στο παιχνίδι δεν εμφανιστήκαμε ποτέ και με βάση την εμφάνιση μας ο Εορδαϊκός εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος και πήρε μια σπουδαία νίκη. Ξανά συγνώμη εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε υπόλογοι για αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα “.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X