Συνεχίζουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τους οι αγρότες μέλη του Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας, που έχουν παρατάξει ήδη τα τρακτέρ τους στο Μεσόβουνο, ενώ σήμερα Παρασκευή κάνουν διαμαρτυρία στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με στόχο να γίνουν τα προβλήματά τους γνωστά στην κοινωνία.

Μιλώντας στην Κούλα Πουλασιχίδου ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας Αθανάσιος Αϊβαζίδης, αναφέρθηκε στα προβλήματά του κλάδου και στα αιτήματα του συλλόγου, λέγοντας πως: «Δραστηριοποιούμαστε όλο το προηγούμενο διάστημα, βγάζοντας τρακτέρ στους δρόμους και κάνοντας συσκέψεις, ζητώντας λύσεις σε θέματα διαχρονικά όπως η νέα ΚΑΠ, αλλά και άλλα αιτήματα τα οποία μας βγάζουν στους δρόμους. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση, να συσπειρωθούμε».

Οι αγρότες θέλουν να κάνουν γνωστά τα προβλήματά τους σε όλη την κοινωνία, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε με τον περιφερειάρχη Γ. Αμανατίδη, ο οποίος σημείωσε ότι είναι δίπλα τους.

Ο κ. Αϊβαζίδης σημείωσε ακόμη πως οι δήμοι και η περιφέρεια μπορούν να συσπειρώσουν κόσμο δίπλα στους αγρότες, σημειώνοντας πως θα διεκδικήσουν τα αιτήματά τους και κεντρικά στα υπουργεία σε πανελλαδικό επίπεδο.

Οι αγρότες θα συγκεντρωθούν στη σχολή πυροσβεστικής και θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη με κατάληξη το δημαρχείο.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X