Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε παρουσία τοπικών φορέων και κατοίκων, η κοπή της Βασιλόπιτας της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου, στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Εφημέριος της Κοινότητας π. Αντώνιος Σκανδάλης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Αναργύρων, Γιώργου Τσισμαλίδη τιμήθηκαν πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης που συνέβαλαν στην προώθηση των διαδικασιών απαλλοτρίωσης και μετεγκατάστασης του οικισμού.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Γιώργος Τσισμαλίδης:
«Τιμητικές Πλακέτες παρέλαβαν: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, οι πρώην Περιφερειάρχες Γιώργος Κασαπίδης και Θεόδωρος Καρυπίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, Κώστας Θεοδωρίδης και Μάκης Ιωσηφίδης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ο πρώην Δήμαρχος Αετού Σταύρος Αναστασιάδης, ο πρώην Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης καθώς επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Αναργύρων Δαμιανός Τσισμαλίδης και ο ψάλτης και μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, Νικόλαος Σωτηριάδης.
Στην Εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Γιάννης Λιάσης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ο τ. Περιφερειάρχης και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Γιώργος Κασαπίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νικόλαος Σαμαράς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Κιοσές Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Σωτήρης Βόσδου, οι Αντιδήμαρχοι Αμυνταίου Γιάννης Αβραμίδης και Παύλος Σαργιανίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αμυνταίου Σωτηρία Σονιάδου, Ευδοξία Ζαφειρίδου, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γιώργος Παναγιωτίδης και Γιώργος Τσιβελείδης καθώς επίσης και οι πρώην Δήμαρχοι Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και Μάκης Ιωσηφίδης, ο πρώην Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, Κάτοικοι της Κοινότητας και εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής.
Ξεχωριστή η παρουσία στην εκδήλωση του χορευτικού του Ποντιακού Συλλόγου Λεβαίας με χοροδιδάσκαλο και Πρόεδρο του Συλλόγου τκν Γιώργο Μπασούρη που πρόσφεραν όμορφες στιγμές στην εκδήλωση.
Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο Δημοσιογράφο του West Channel και Διευθυντή Ενημέρωσης, Δημήτρη Βακρατσά για την σημαντική συμβολή του στη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια στην Κοινότητα μας».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X