Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Θοδωρή Καζαντζίδη, Πρόεδρο Αστικών ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας.

Ερωτηθείς αν έγιναν κανονικά τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας ο κ. Καζαντζίδης απάντησε πως η μίνι κακοκαιρία που επικράτησε στην περιοχή το Σαββατοκύριακο, δεν προκάλεσε προβλήματα, με τον ίδιο να λέει πως ήταν από τις λίγες φορές που δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από τον καιρό, στην κίνησή τους στους δρόμους.

«Οι δρόμοι ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση, υπήρχαν αλατιέρες που έριχναν στους δρόμους αλάτι και το οδικό δίκτυο παρέμεινε ανοιχτό με τα όποια προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία. Από την Κυριακή το απόγευμα οι δρόμοι δεν είχαν χιόνι επάνω, είχαν νερό αλλά όχι χιόνι», τόνισε ο ίδιος, λέγοντας πως οι εν λόγω θερμοκρασίες και συνθήκες δημιουργούν πάγο στον δρόμο.

Σημείωσε, ακόμη, πως ούτε το πρωί της Δευτέρας δημιουργήθηκε πρόβλημα στις μετακινήσεις καθώς αναβλήθηκαν τα μαθητικά δρομολόγια και τα δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας έγιναν χωρίς πολλά προβλήματα και με ελάχιστες καθυστερήσεις.

Τέλος σημείωσε πως αρκετός κόσμος επιλέγει αυτές τις ημέρες τα αστικά για τις μετακινήσεις του.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X