Από τη Δυτική Μακεδονία και την Κοζάνη ξεκινάνε τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, εν όψει και του συνεδρίου του κόμματος στις 23-24 και 25 Φεβρουαρίου.

Έτσι στην Κοζάνη στις 4(και όχι στις 3 όπως αρχικά αποφασιστεί) Φεβρουαρίου θα βρεθεί και ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά να τονίζουν την ιδιαίτερη σημασία της έναρξης των συνεδρίων από τη Δυτική Μακεδονία.

Οι ενεργειακές εξελίξεις, η απολιγνιτοποίηση και η Δίκαιη Μετάβαση είναι από τα θέματα τα οποία θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων σε αυτό το Αναπτυξιακό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού στην Κοζάνη, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αν και η πρόσκληση- αφίσα έχει σταλεί ήδη στις τοπικές οργανώσεις.

Μιλώντας στον «Π» η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα, στάθηκε στη σημασία που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις διαδικασίες και τόνισε πως η αρχή γίνεται από τη Δυτική Μακεδονία για «ευνόητους λόγους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα Φλεβάρη θα εκλέξει τους αντιπροσώπους για το συνέδριο, καθώς και τις νέες Νομαρχιακές Επιτροπές.

Η απόφαση για τη Δυτική Μακεδονία είχε παρθεί από στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλία σύμφωνα με το σχεδιασμό.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X