Κανένα off-side στη φάση του 11ου λεπτού στον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας- Κοζάνη, δεν βλέπει η ΚΕΔ αναλύοντας το video της αναμέτρησης και της επίμαχης φάσης που στέρησε το προβάδισμα στην Κοζάνη, μετά από εξαιρετικό σουτ του Νάτσου.

Η ακύρωση του γκολ προκάλεσε μάλιστα μεγάλη απορία και διαμαρτυρίες στον πάγκο της Κοζάνης, κατά την εξέλιξη του αγώνα, καθώς κανείς δεν μπορούσε αρχικά να καταλάβει το λόγο για τον οποίο 2ος επόπτης γραμμών Μπύρος, από το σύνδεσμο Ευρυτανίας, σήκωσε τη σημαία του.

Στην ανάλυση του video πηγές της ΚΕΔ αναφέρουν πως ο παίκτης που έρχεται στη φάση μετά την κεφαλιά του Καλλέργη δεν κάνει συμμετοχή στη φάση ή δεν την επηρεάζει και λαθεμένα σημειώθηκε σε θέση off-side.

Η ερμηνεία του κανονισμού και η απειρία του επόπτη τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο λάθος, το οποίο δεν ήταν σε θέση να διορθώσει εκείνη τη στιγμή ο πιο έμπειρος διαιτητής του αγώνα Μπούτσικος, από σύνδεσμο Μακεδονίας.

SU

Να σημειωθεί πάντως πως ο επόπτης έχει σηκώσει έγκαιρα τη σημαία για off-side, όπως φάνηκε και στο video, κάτι όμως που οδήγησε σε λάθος απόφαση και δική του και του διαιτητή.

Η διαιτησία πάντως στο χθεσινό αγώνα κρίνεται ικανοποιητική με το συγκεκριμένο λάθος απειρίας να στερεί πάντως από την Κοζάνη το προβάδισμα πολύ νωρίς στον αγώνα, αλλά και το Σπύρο Νάτσο να χριστεί σκόρερ μετά από ένα εξαιρετικό σουτ.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X