Σε ένα παιχνίδι που μετά το 60 χιόνιζε και μάλιστα στα τελευταία λεπτά το είχε στρώσει για τα καλά με αποτέλεσμα οι παίκτες να δυσκολεύονται ο Μακεδονικός Σιάτιστας πήρε τεράστιας σημασίας νίκη με 3-1 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Ο Μακεδονικός Σιάτιστας μπήκε πολύ καλά και μόλις στο 4ο λεπτό προηγήθηκε με 1-0 με φάουλ του Π. Μπούρτζου.

Στο 2ο ημίχρονο η Άρδασσα πίεσε τον Μακεδονικό για να φέρει το ματς στα ίσια και το κατάφερε στο 65ο και μετά από κόρνερ και σύγχυση στην μικρή περιοχή του Ζιάρα, δεν έδιωξαν οι αμυντικοί της Σιάτιστας η μπάλα έφτασε στον Ρουσάκη, που με πλασέ έκανε το 1-1 ενώ λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σερσέμη

Στο 83ο ο Καλόγηρος με σουτ σχεδόν από την γραμμή του άουτ έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς ενώ στο 89ο οι γηπεδούχοι βγήκαν 4 με 1 στην αντεπίθεση αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρου.
Το κερασάκι στην “τούρτα” έβαλε ο Αγκάστρα με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Χρυσοστομίδη που παρά την προσπάθεια του η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 3-1!

Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης – Ιωαννίδης): Ζιάρας,  Μπατσής Χ, Καλόγηρος, Ντεμάι, Μπούρτζος Μ., Τσιούκρας, Mπατσής B., Μπούρτζος Π., Σίμος Β., Καλογιαννίδης, Παπουτσίδης.
Έπαιξαν ακόμα: Σίμος Χ. Κοντός, Αγκάστρα.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Καλπακίδης) Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλος, Ρωσσίδης Μ,, Μωυσιάδης Θ., Ρωσσίδης, Ρουσσάκης Α., Βάσιλας, Σερσέμης, Τοπάλης, Μαυροματίδης, Ρουσσάκης Α..
Έπαιξαν ακόμα: Βλάχου, Παναγιωτίδης, Μωυσιαδης.

Με πληροφορίες από το siatistainfo

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X