Είναι ένα ηφαίστειο που σιγοβράζει, μια φλόγα έτοιμη να ξεπεταχτεί ανά πάσα στιγμή, ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που δεν μπορεί να περιμένει και πολύ απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα.

Η εκρηκτική σχέση του Γιώργου Κασαπίδη με τους ανθρώπους που υπήρξαν κάποτε συνεργάτες του και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν, υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα Αμανατίδη, δεν μπορεί να μην φέρει έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις οι οποίες θα ξεφεύγουν από την πολιτική διάσταση και θα παίρνουν προσωπικό χαρακτήρα.

Το φυτίλι δεν άργησε να ανάψει πριν καλά- καλά πραγματοποιηθεί μια κανονική συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου.

Γιάννης Κιοσές και Γιώργος Κασαπίδης αντάλλαξαν στην προηγούμενη συνεδρίαση κάποιες εκφράσεις, στη διαδικασία της Πέμπτης όμως, με το θέμα να «καίει» τα πράγματα ξέφυγαν.

Η τοποθέτηση Κιοσέ επί του θέματος της προσφυγής για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, προκάλεσε την έκρηξη Κασαπίδη ο οποίος έκανε λόγο για «κωλοτούμπα», με τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας να αρπάζει την ευκαιρία και να επιτίθεται στον πρώην Περιφερειάρχη:

«Εσύ μας τις έμαθες τις κωλοτούμπες, σε ζήσαμε, ήρθες τώρα να μας πεις ότι δε σε άκουγε κυβέρνηση», είπε ο Γιάννης Κιοσές, απαντώντας ουσιαστικά και στο επιχείρημα Κασαπίδη ότι κυβερνητικά στελέχη και Βουλευτές δεν υποστήριξαν τα αιτήματα της δικής του περιφερειακής αρχής.

Μάλιστα ο Γιάννης Κιοσές πρόσθεσε: «Εμείς δεν ρωτάμε τον πνευματικό μας…»

Η απάντηση Κασαπίδη ήρθε σε έντονο ύφος:

«Δεν ξέρω αν ενοχλήθηκε για την κωλοτούμπα, ας μα πει που διαφωνούσε, πλην όταν αποφάσισε να κάνει την κωλοτούμπα. Αν έχω εγώ πνευματικό είναι δικό μου θέμα, δεν ήμουν ούτε υποκριτής ούτε Φαρισαίος».

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X