Πτολεμαΐδα: Σπουδαστές του τμήματος Τεχνικών Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΥΠΑ μαγείρεψαν για το Μποδοσάκειο

Στην κουζίνα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΥΠΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας κυρίας Αγάπης Κοτζαφίλιου, δημιούργησαν ένα πιάτο που αποτελεί την απόλυτη σύνθεση της τέχνης της μαγειρικής και της αγάπης για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα – η υπέροχη φασολάδα!

Η φασολάδα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά εδέσματα στην ελληνική κουζίνα. Με υλικά που προέρχονται από την ελληνική γη ,έχει κερδίσει τις καρδιές και τα στόματα πολλών γενεών.

Θ. Ζαφειρίδης: Διαμάντι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» – Συμβουλές για καλύτερη ενεργειακή απόδοση

Η εκπομπή Ζουν Ανάμεσά μας με τον Αντώνη Πουγαρίδη, φιλοξένησε τον Θοδωρή Ζαφειρίδη – Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας Kombi (κατασκευή συστημάτων θέρμανσης). Η συζήτηση περιστράφηκε

Read More »

Το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Φούφα το 1933 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ (15/1)

Μια πολύ όμορφη και Ιστορική θα λέγαμε, φωτογραφία του πληθωρικού Δημοτικού σχολείου της Κοινότητας Παλαιοχωρίου, με το εκπαιδευτικό και το εκπαιδευόμενο μικρό και ενδιαφέρον προσωπικό

Read More »

Άσκιο: Διαδρομή σε ένα διαφορετικό βουνό χωρίς σκιά στην Δυτική Μακεδονία

Μία συννεφιασμένη και ελαφρώς κρύα μέρα είναι ιδανική ευκαιρία για εξερεύνηση του αινιγματικού φυσικού μακεδονίτικου τοπίου και δεν υπάρχει καταλληλότερο μέρος από ένα σχετικά άγνωστο

Read More »
X