Εντύπωση προκαλεί, μια είδηση που έφερε στο φως το καστοριανό alphafm.gr, σύμφωνα με την οποία έγιναν απευθείας αναθέσεις για εκδόσεις λευκωμάτων από την ΕΠΤΑΚ λίγες ώρες πριν λήξει η θητεία του Γιώργου Κασαπίδη.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια παράνομη πράξη σε καμία περίπτωση, όμως είναι αξιοσημείωτη η πυκνότητα των αναθέσεων λίγο πριν την αλλαγή σκυτάλης. Φαινόμενο το οποίο δεν συνηθίζεται σε τέτοιο βαθμό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι αντίστοιχες πράξεις εντός του μηνός Δεκεμβρίου είναι αρκετές περισσότερες από αυτές που ανέδειξε το alphafm.gr

Εν τω μεταξύ, η εν λόγω εταιρεία (ΕΠΤΑΚ) είναι ένας φορέας ο οποίος δεν είχε δραστηριότητα στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας Κασαπίδη, όμως ενεργοποιήθηκε την τελευταία περίοδο της θητείας. Ενεργοποιήθηκε δε, την περίοδο που υπήρχε η περιβόητη συμφωνία κυρίων ανάμεσα στους Αμανατίδη-Κασαπίδη, σύμφωνα με την οποία η απερχόμενη περιφερειακή αρχή θα σταματούσε να λαμβάνει αποφάσεις που θα δεσμεύουν τη διοίκηση Αμανατίδη. Συμφωνία που όπως φαίνεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν τηρήθηκε.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η σχετική συζήτηση για τα νομικά πρόσωπα της Περιφέρειας, στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δείτε τις αναθέσεις

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X