Φρένο στις φήμες που μιλούν για αυξήσεις στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ σχετικά με την Τηλεθέρμανση, έβαλε ο νέος Πρόεδρος της Επιχείρησης, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύσταση του Δ.Σ.

Ο Παναγιώτης Ματιάκης υπογράμμισε πως η δημοτική αρχή ευελπιστεί να μη φτάσει στο σημείο να αυξήσει τις τιμές για φέτος και χαρακτήρισε κρίσιμη την συνάντηση της Τετάρτης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα για επιβολή μέτρων σε όσους καταναλωτές δεν θέλουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, ενώ διαμήνυσε πως θα κυνηγηθούν οι «υδροκλοπείς», όπως τους χαρακτήρισε ώστε να μην υπάρχει αίσθημα αδικίας και σε όσους πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς.

«Στόχος μας είναι η ΔΕΥΑΚ να προσφέρει σοβαρές και σωστές υπηρεσίες. Αυτή την επιχείρηση οι δημότες πρέπει να την νιώσουν δική τους επιχείρηση που σημαίνει να την φροντίζουμε και να την στηρίξουμε».

Το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ απαρτίζεται από τους

Παναγιώτης Ματιάκης (Πρόεδρος ), Κορωνίδης Δημήτρης (Αντιπρόεδρος), Παπαδοπούλου Ελένη, Τσανακτσίδη Κυριάκο, Μυροφορίδη Γιάννη, Βεντούλη Τάνια, Μπαρτζιώκα Γιώργο και Χρύσα Πανανικολάου.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X