H Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Μαλαματή Λούτα, είναι εδώ και λίγες ημέρες η νέα Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μετά από πρόταση της Πρυτανείας και απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης.

Η Μαλαματή Λούτα, διαδέχεται στη θέση της Αντιπρυτάνεως Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, την αείμνηστη Άννα Σπύρτου, η οποία έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο του 2023.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα Αντιπρύτανης με μήνυμά της στο facebook σημειώνει:

«Αγάθων έφη τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

Ενστερνιζόμενη απόλυτα τη ρήση του αρχαίου σοφού αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου ως Αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αισθάνομαι  αδήριτη την ανάγκη να:

Ευχαριστήσω τον Πρύτανή μας καθηγητή Θεόδωρο Θεοδουλίδη και το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου μας για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους.
Υποσχεθώ ότι θα δώσω κάθε δύναμη που διαθέτω υπέρ του Πανεπιστημίου μας και θα προσφέρω, όπως οι συνάδελφοί μου και η αείμνηστη προκάτοχός μου Αντιπρύτανης Άννα Σπύρτου, τα μέγιστα, για ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που θα διακρίνεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θα αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της κοινωνίας.
Ζητήσω την αρωγή όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας στο δύσκολο έργο μας».

Το βιογραφικό της Μαλαματής Λούτα:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1992-1997 : Δίπλωμα, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

1997-2000:Διδακτορικό Δίπλωμα, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

2002-2004:Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης «ΤΕΧΝΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ», Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο

EΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σχεδίαση και αποτίμηση απόδοσης δικτύων επικοινωνιών

Αδόμητα Δίκτυα

Γνωσιακά Δίκτυα

Τηλεπικοινωνιακές Υπηρεσίες

Τεχνολογία ευφυών πρακτόρων λογισμικού

Αλγόριθμοι και Θεωρία Πολυπλοκότητας

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X