Ένας νέος κύκλος ανοίγει για το Sweet Stuff, κατάστημα ευρύτερα γνωστό ως Θαλασσινός, μια απο τις διαχρονικά πιο επιτυχημένες εμπορικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Το Sweet Stuff που εδρεύει στην οδό Δημοκρατίας 101, πάνω από τη λαϊκή αγορά, μετράει ήδη 35 χρόνια λειτουργίας στην πόλη, και θα έλεγε κανείς πως δεν υπάρχει νοικοκυριό που δεν έχει ψωνίσει από εκεί. Είτε για τον γάμο, είτε για την βάπτιση, είτε για τα πάρτι γενεθλίων των παιδιών μας, κυρίως όμως για τις πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής σε εξαιρετική ποιότητα και τιμές, για τις οποίες η επιχείρηση είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα η οικογένεια Χαρίτων, αποφασίζει να ανανεώσει πλήρως την επιχείρηση και να εξασφαλίσει νέα προϊόντα για να δημιουργείτε μαγικές γεύσεις και μαγικές εκδηλώσεις. Πάντα με την φροντίδα της οικογένειας Χαρίτων αλλά και την συμμετοχή νέων συνεργατών.

Σημαντικός σταθμός στη νέα εποχή του Sweet Stuff, είναι η δυναμική είσοδος στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου ώστε πελάτες από όλη την Ελλάδα, τόσο οικιακοί καταναλωτές όσο και επαγγελματίες της εστίασης να αγοράζουν από το sweetstuff.gr.

Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη, ότι εξειδικευμένα είδη ζαχαροπλαστικής, μπορεί κανείς να τα βρει σε ένα e-shop της Πτολεμαΐδας.

Η οικογένεια Χαρίτων συνεχίζει τις επενδύσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Άλλωστε ο Δημήτρης Χαρίτων, γιος του αείμνηστου συνιδρυτή της επιχείρησης και σημερινός υπεύθυνός της, έχει σημαντικό βιογραφικό στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, ήδη με δύο ηλεκτρονικά καταστήματα, που είναι από τα πιο επιτυχημένα στους κλάδους τους πανελλαδικά.

Στα πλαίσια της εισόδου της επιχείρησης σε αυτη τη νέα εποχή, οι υπευθυνοι του Sweet Stuff, για τους επόμενους μήνες έχουν ήδη προγραμματίσει τη συμμετοχή τους σε όλες τις εκθέσεις της Αθήνας που αφορούν στην εστίαση και στα τρόφιμα, ώστε να φέρουν στην πόλη της Πτολεμαΐδας ολα τα νέα προϊόντα που αφορούν στον τομέα των ειδών ζαχαροπλαστικής και των εκδηλώσεων.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X