Ένα πραγματικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Βελβεντού μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Α.Ε.Περδίκκα.
Ένας αγώνας που πραγματοποιήθηκε με δύσκολες καιρικές συνθήκες και κάτω από αρκετό κρύο με  δύο γκολ, ισάριθμες κόκκινες κάρτες ( μια για κάθε ομάδα) δυνατά μαρκαρίσματα(σε αθλητικά πλαίσια πάντα).

Οι φάσεις του παιχνιδιού:

Στο 25ο ένα δυνατό σουτ του Συμεωνίδη εκτός περιοχής θα μπλοκάρει εύκολα ο Καραγιάννης και 2 λεπτά μετά κάθετη πάσα του Συμεωνίδη στον Γκρίζη, αυτός θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Καραγιάννη, θα σουτάρει αλλά θα αποκρούσει με τα πόδια ο Καραγιάννης, δεύτερο σουτ του Τσεμπερλίδη θα αποκρούσει εντυπωσιακά και πάλι ο Καραγιάννης.

Στο 38ο δυνατό σουτ του  Καρούζου για το Βελβεντό,η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα περάσει κόρνερ.

Στο 47ο εκτέλεση του κόρνερ από τον Γούτα θα διώξουν οι αμυντικοί και ο Μουλασιώτης με ένα ” ξερό ” σουτ θα ανοίξει το σκορ για το Βελβεντό σε 1-0.

Στο 80ο μετά από φάουλ του Χ. Τσιντού ο Παπαδόπουλος άθελά του με το κεφάλι θα πετύχαινε αυτογκόλ για την ομάδα του, αλλά ο τερματοφύλακας Καραγιάννης θα διώξει σε κόρνερ.

Αμέσως μετά κάθετη πάσα του Χ, Τσιντού στον Βλάχο ο οποίος με διαγώνιο σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 92′ ένα δυνατό σουτ του Τζούτζα από το κέντρο σε κενή εστία θα προλάβει να γυρίσει ο τερματοφύλακας Κάμπερ και να διώξει και λίγο πριν το τέλος φάουλ του Τσεμπερλίδη η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Α.Σ.Βελβεντό: (Δημήτρης Κουτσώνας) Καραγιάννης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Λαμπρογιώτας, Τζούτζας, Αν. Καρούζος ( 87′ Δούμας), Π. Καρούζος , Παπαδόπουλος, Γούτας, Ευαγγελόπουλος ( 90′ Τσιάμης ),

Μουλασιώτης ( 64′ Μπισιούκης)

Α.Ε.Περδίκκας: (Γιώργος Θεοδωρίδης) Κάμπερ, Σαββάκης,(65′ Τσάρδας) Π. Τσιντός, Καζανάς, Τζουβάρας,

Χ. Τσιντός, Συμεωνίδης, Γκρίζης (65′ Μπεσπάρας), Θεοδωρίδης (51′ Μαράσι),Τσεμπερλίδης, Βλάχου (94′ Μοκάνου).

Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί:: Τζιουβάρας- Πραχάλης

Αποβλήθηκαν Λαμπρογιώτας και Τσιντός Π.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X