Στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι της Κοζάνης με τη Νίκη Βόλου ο Άγγελος Διγκόζης τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μια εμφάνισε που δεν άρεσε σε κανένα, γνώρισε μια βαριά ήττα και το κακό είναι ότι οι παίκτες του δεν προσπάθησαν καθόλου για κάτι καλό σε όλο το 90λεπτο δεχόμενη 3 γκολ ενώ σε όλα το πρωτάθλημα μέχρι τώρα είχε δεχθεί πολύ λίγα και συνέχισε λέγοντας “θα βρούμε τι φταίει, θα βρούμε τις λύσεις και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι και από αυτό το παιχνίδι να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια αφού η εικόνα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα δεν είναι η σημερινή. Πρέπει να παραδειγματιστούμε από αυτή την ήττα και να συνεχίσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η διοίκηση κάνει πολλές προσπάθειες και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για ενίσχυση αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου”

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε πως αν και ήρθαν μόνο 11 αυτοί έδωσαν και την ψυχή τους και ήταν πολεμιστές έπαιξαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο που είχαν την συμπαράσταση 50 ωραίων τρελών στην κερκίδα.

Τέλος ο σκόρερ των 2 από τα 3 γκολ της Νίκη Χ. Τζιώρας χαρακτήρισε κομβικό το σημείο που έβαλε το γκολ η ομάδα του και ότι παρά τις ελλείψεις η ομάδα του συσπειρώθηκε και έφτασε στη νίκη που είναι πολύτιμη για τη συνέχεια.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X