Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο μη ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ, Σταύρος Παπασωτηρίου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο ίδιος.

Ο κ. Παπασωτηρίου αναφέρθηκε στο μήνυμα του Πρωθυπουργού για ψήφο κατά συνείδηση ή αποχή από την ψηφοφορία, ενώ με νόημα αναφέρθηκε στις συζητήσεις τις οποίες κάνει με φορείς και πολίτες της Φλώρινας οι οποίοι, όπως είπε, του ζητούν να μην ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο:

«Σέβομαι τη διαδικασία, είμαι από τους ανθρώπους από τους οποίους θα συζητήσω σε τοπικό επίπεδο με την κοινωνία και τους φορείς και όταν θα έρθει προς ψήφιση θα γνωστοποιήσω την απόφασή μου. Ο Πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα και αφήνει τους Βουλευτές να πράξουν κατά συνείδηση».

Όπως ανέφερε στην τοπική κοινωνία της Φλώρινας το θέμα ήταν ψηλά στην επικαιρότητα και οι περισσότεροι δείχνουν αρνητικοί, με τον κ. Παπασωτηρίου να «φωτογραφίζει» ουσιαστικά τη στάση την οποία θα ακολουθήσει στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από 35.52- 37.13

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X