Με το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας να αποτελεί μεγάλο κέρδος για την Κοζάνη, ξεκίνησε το 2024 για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη η οποία απέναντι στο Λεβαδειακό και στον ανεκδιήγητο διαιτητή Χρονά, στάθηκε όρθια στο γήπεδό της.

Παρά τις κομβικές απουσίες όπως οι Αναστασόπουλος και Κοροβέσης, τον τραυματισμό μόλις στο 7ο λεπτό του Θέμη Τζημόπουλου, την εχθρική διαιτησία και την πίεση να κερδηθούν βαθμοί στη μάχη της παραμονής, η Κοζάνη βρήκε το ψυχικό σθένος, στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία του αγώνα με τον Γραμμένο στο 20ο λεπτό.

Στο 2ο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος δεν κατάφερε όμως να πετύχει το γκολ με την άμυνα αλλά και τον εκπληκτικό Μπογκντάνοβιτς να κρατάνε απαραβίαστη την εστία.

Μάλιστα η Κοζάνη για αρκετό διάστημα έπαιζε με τον αρχηγό της Ξενοφών Πάνο τραυματία στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν υπήρχε άλλη αλλαγή, με το δεξιό οπισθοφύλακα της ομάδας να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά στην κορυφή της επίθεσης και να κυνηγάει όλες τις μπάλες στην προσπάθεια να κερδηθεί ο πολύτιμος βαθμός.

Εξαιρετικοί Κούφας και Σουλιώτης στο κέντρο της άμυνας, ενώ απίστευτες βοήθειες προσέφερε και ο Τάτσης στα αριστερά της άμυνας.

Ίτσιος και Νάτσος συνέβαλαν με την ποιότητα και την εμπειρία τους, ενώ πιστός στο πλάνο της ομάδας ήταν για άλλη μία φορά ο Καλλέργης που συνέβαλε και στα αμυντικά καθήκοντα, Σιατραβάνη και Γραμμένο να προσπαθούν να απειλούν όταν δόθηκε η ευκαιρία στην Κοζάνη, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Καραγιάννης και Δόρρης πέρασαν αλλαγή κλέβοντας και κρατώντας αρκετές μπάλες, ενώ και ο Ποζατζίδης βοήθησε στο ψηλό παιχνίδι των τελευταίων λεπτών.

Ο Άγγελος Διγκόζης σαφώς και χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα αγωνιζόταν με τον Λεβαδειακό που είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως η Κοζάνη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως στο 2ο που ενδεχομένως να στάθηκε και τυχερή κάποιες φορές.

«Εμείς έχουμε το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε με υπομονή για να πετύχουμε το στόχο μας».

Παράλληλα ο προπονητής της Κοζάνης έκανε λόγο για ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας, αποκάλυψε πως γίνονται προσπάθειες από τη διοίκηση αλλά η μεταγραφική περίοδος είναι δύσκολη καθώς δεν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες.

Μάλιστα τόνισε πως φιλοσοφία της διοίκησης και δική του είναι να μην διεκδικηθεί ποδοσφαιριστής που ανήκει σε άλλη ομάδα.

«Βλέπουμε το πρόβλημα, το καταλαβαίνουμε, μέσα από τη δουλειά και τους ποδοσφαιριστές που έχουμε προσπαθούμε να το λύσουμε και σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση».

Την Κυριακή η Κοζάνη αγωνίζεται στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με αντίπαλο το Μακεδονικό στις 3μ.μ.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X